Første dag på tur

Nå har vi endelig kommet oss på tur, og første stopp er Roma! Vi reiste til Gardermoen kl 05 og startet dagen med frokost på Starbucks sammen med Rita (mamman til Hanne) som kjørte oss til Gardermoen.

DCIM101GOPRO

IMG_7630

Flyturen gikk veldig greit, spesielt siden vi fikk seter ved nødutgangen. Vi tok tog fra flyplassen og inn til Roma sentrum og gikk derfra til hotellet. Veldig mange smågater her så vi rotet oss litt vekk, men fikk kjøpt oss et kart og fant fram.

IMG_7650

Temperaturen her er mye varmere enn forventet, så midt på dagen kunne vi tusle rundt i t-skjorte. De som bor her synes nok det er veldig kaldt, for de går rundt med tykke boblejakker!

DCIM101GOPRO

Etter en stopp med en god italiensk is på Piazza Navona, ble vår ordentlig første turiststopp Pantheon. Et enormt tempel som ble bygget rundt 120-tallet, helt utrolig at det fortsatt holder seg så fint!

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Hotellet vi bor på har kun 4 rom og er bittelite, men veldig koselig og fint. Det ligger i en sidegate midt i sentrum av Roma, så vi har gåavstand til alt.

IMG_7640

Siden vi ikke hadde brukt noe penger på severdigheter denne dagen, så unnet vi oss et godt restaurant-måltid med italiensk pizza og brus. Vi gikk i sirkler flere ganger rundt både hotellet og Piazza Navona. Så nå har vi blitt skikkelig turister som går med kartet i hånda og stopper på hvert gatehjørne for å finne frem.

DCIM101GOPRO IMG_7678

Begge er skikkelig slitne etter en lang dag med reising og mange nye inntrykk, så nå skal vi sove litt før to nye dager i Roma venter på oss.

Noen snaps fra dagen! Følg oss gjerne:
hannekjolvang
roisehagen

snap120215

En kommentar om “Første dag på tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s