Venezia

Dagen startet tidlig i dag, for vi var oppe allerede klokken 6 og på vei til Venezia! Tok tog fra Roma Termini til Venezia Santa Lucia. Turen varte i 4 timer, men gikk veldig fort. Vi var heldige og fikk en fireseter for oss selv nesten hele turen.

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Når vi kom fram til Venezia måtte vi ta båt ut til hotellet siden det ikke er biler, busser osv her. Hotellet våres kan ikke sammenlignes med det forrige og har en veldig spesiell stil. Men det ligger veldig sentralt til (og har wifi) noe som er det viktigste for oss.

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Rundt klokken 15 var vi klare for å utforske litt av Venezia og spiste pizza for 5(!) dag på rad.

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

IMG_8115

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

IMG_8124

IMG_8134

IMG_8147

IMG_8156

Mens vi gikk rundt her så vi masse folk hadde kledd seg ut, og vi trodde kanskje dette var noe de som bodde her gjorde hver søndag (hahaha…)

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Men så viste det seg at vi plutselig havnet midt i et av verdens største karnevaler! På San Marco plassen var det live TV-sending med parade og kåring av beste kostyme. Var veldig mange som også hadde kjøpt seg masker eller fått maling i ansiktet, så vi følte oss nesten unormale som ikke hadde kledd oss ut!

IMG_8181

IMG_8193

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Snaps fra dagen:
hannekjolvang
roisehagen

snaps4

3 kommentarer om “Venezia

  1. RitaK sier:

    Kos dere masse i Venezia, det er noe helt spesielt… Yrende folkeliv på Markusplassen, morsomt å se på alle båtene på kanalen (alt fra syketransportbåt, politibåt, til små ferger og båter som frakter alt mulig fra grønnsaker til byggevarer), og ikke minst alle de små romantiske plassene og gondolene på kanalen. Og helt til slutt… Om dere skulle gå lei av pizza, er det mye god pasta i italia. Men ikke velg å spise hummer nede ved kanalen, det tar knekken på reisebudsjettet!!!! Snakker av erfaring 😦

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s