Louvre & eiffeltårnet

I dag hadde vi bestemt oss for at vi skulle til Eiffeltårnet, men siden det var litt tåkete fra morgenen valgte vi heller å dra til Louvre først. Det var skikkelig lang kø på Louvre (sikkert 3 timer) så vi tenkte at vi kunne komme tilbake på et annet tidspunkt.

IMG_8379

DCIM101GOPRO

IMG_8403

IMG_8409

Rett etter at vi hadde vært på Louvre fant vi ut at vi hadde lyst til å leie sykler, så vi kunne sykle langs elva ned til Eiffeltårnet. Det var egentlig veldig lett å sykle i en så stor by som Paris, for det var egne sykkelveier/sykkelfelt med egne lyskryss og «gangfelt».

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

På eiffeltårnet var det overraskende lite folk og etter kanskje 15 minutter var vi på vei mot toppen! Litt tåkete, men fortsatt veldig bra utsikt.

DCIM101GOPRO

IMG_8416

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Siden vi hadde dagskort på syklene (som kun kostet oss 15 kr!) så syklet vi tilbake til Louvre. Der var det nesten ikke kø på kvelden, så vi kom også inn der med engang. Vi gikk inn for å se på Mona Lisa og fant enkelt fram da det bare var å følge strømmen av folk. Tror nesten alle var der for å se på Mona Lisa siden det nesten ikke var folk i de andre gangene.

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Snaps fra dagen:
hannekjolvang
roisehagen

snaps7

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s