Notre Dame & Triumfbuen

Nå er enda en dag over på turen, skummelt hvor fort dagene går! Vi har allerede vært borte en uke, på en måte føles det veldig lenge, men på en annen måte så har tida gått altfor fort. Må passe på å nyte dagene for plutselig så er vi hjemme igjen…

Her i Paris bruker vi mye av dagen på å komme oss rundt til det vi skal se på, det er mye større avstander enn eksempel i Roma hvor det var gåavstand til alt. Vi startet dagen med å ta metro til verdens største luftballong «ballon de paris», men den var stengt fordi det var for mye vind i dag, så vi får prøve lykken igjen i morgen. Vi reiste derfor til Notre Dame som var en veldig fin kirke med masse detaljer i vinduer, søyler osv. Vi hadde fått tips om at bak Notre Dame så var det så koselig med bla gode pannekaker, så det ble Crepes (franske pannekaker) til lunsj i dag, nam.

IMG_8471

DCIM101GOPRO

IMG_8483

IMG_8499

IMG_8506

Etter pannekakene tok vi turen til Triumfbuen. Der var det gratis inngang for ungdom under 25 som bor i EU-land. Vi har spart masse penger på dette for det har vært veldig reduserte priser eller gratis på mange severdigheter som Triumfbuen, Louvre, Colosseum, Palatinerhøyden, Forum Romanum og Castel Sant’ Angelo. Vi har faktisk nesten ikke brukt penger på severdigheter, så der har vi spart veldig mye!

DCIM101GOPRO

Vi gikk de 284 trappetrinnene opp på toppen av Triumfbuen, veldig fin utsikt over hele byen spesielt Champs-Élysées og Eiffeltårnet.

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

IMG_8511

IMG_8512

I morgen kveld reiser vi allerede videre og skal ha en dag i Danmark, før vi starter på turen til Asia! Får nesten hele dagen i Paris før vi reiser, så da må vi prøve å rekke det vi føler vi «mangler».

Snaps fra dagen:
hannekjolvang
roisehagen

snaps8

3 kommentarer om “Notre Dame & Triumfbuen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s