Innedag i Bangkok

Siden vi begge er ganske solbrente i ansiktet av den sterke sola her bestemte vi oss for å ha en innedag i dag. Vi tok derfor turen til Sea Life Akvarium. Vi kjøpte en litt dyrere billett så vi fikk være med «behind the scenes» (det var ikke lov å ta bilder der, så ikke noe bilder derfra), haimating og 5D kino.

Etter akvariumet gikk vi til det store kjøpesenteret som vi var på i går for å spise middag. Endte opp med thailandsk taco, som var ganske godt, men kan ikke sammenlignes med den tacoen vi har i Norge! Vi tuslet rundt der i et par timer. Det er veldig mye å se på, selv om man egentlig ikke skal kjøpe så mye, som tivoli for barn og skøytebane, så det går lett ann å bruke en del timer der selv med full koffert.

I kveld har vi vært på kino på kjøpesenteret og sett «One Song». Vi kjøpte deluxe billetter med sofa (100 kr for 2 delux-billetter!), så skikkelig behagelig å sitte der i noen timer. Vi kjøpte også brus og fikk et beger på 44 oz (1,3 liter!!) hver. Ikke rart vi måtte på do etter filmen hvertfall, hehe…

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO  DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Snaps fra dagen:
hannekjolvang
roisehagen

snaps10

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s