Surfecamp

Plutselig har det gått enda en uke, og dagene bare flyr av gårde. Den siste uken har vi vært på surfecamp med Lapoint her på Bali. Vi har bodd på bygda i Canggu i et stille og rolig område hvor det bor mest lokale. Villaen vi har bodd i heter Tugah, og vi hadde booket en bungalow, så vi hadde vår egen lille hytte i hagen her.

Det er veldig luksus å være her for det er 5 damer her som jobber med å lage mat, rydde opp etter oss og vaske rommene så man gjør egentlig ingenting selv! Selve surfingen har vi hatt på Legian beach der RipCurl surfeskole ligger, som samarbeider med Lapoint, så vi har kjørt minibusser til og fra stranden. Det har vært tidlige dager her for å rekke de beste bølgene, så flere dager har vi vært oppe så tidlig som 5:30.

Det ligger også en strand like ved campen, men siden vi har vært ganske uheldige med været denne uka (mye regn) så har vi for det meste bare slappet av på campen etter surfingen. Ellers har det vært litt opplegg på kveldene som volleyballturnering, yoga, surfeteori, poolparty osv.

IMG_4710

IMG_4711

IMG_4716

IMG_4717

IMG_4722

IMG_4727

IMG_4729

IMG_4731

Selve surfingen var ikke lett, men når man klarte det var det veldig gøy! Det har blitt mye knall og fall i løpet av uka, mange blåmerker og skrubbsår, og heldigvis hadde vi hjelm for hvis ikke hadde vi nok hatt noen hjernerystelser også. Vi har tilsammen hatt 5 surfedager, og man merker stor forskjell fra dag til dag, man utvikler seg veldig på kun disse få dagene.

IMG_0338

IMG_0334

IMG_0054

IMG_0421

surfing1

Det har vært en veldig morsom og spennende uke, og vi har møtt masse hyggelige folk! Tilsammen har vi vært 44 ungdommer her på campen fra både Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Russland.

IMG_0557

Nå som vi har lært det mest grunnleggende innen surfing kommer vi nok til å leie oss surfebrett flere steder på resten av turen. Vi skal jo innom mange «surfeparadis» som Gold Coast (Australia), Hawaii og California.

I morgen sjekker vi inn på hotell i Kuta og skal nyte noen late dager med forhåpentligvis masse sol og lite regn 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s