Late dager på Bali

Nå sitter vi i resepsjonen og venter på å reise til flyplassen. I kveld reiser vi til Brisbane i Australia. De siste 5 dagene har vi vært på et fantastisk hotell her på Bali, som heter Padma Resort. Hotellet er gedigent, og for en luksus! Her er det så stort at det er vanskelig å beskrive, men selve resepsjonen i seg selv føles ut som et stort hotell. Hotellet tar opp en hel gate både i høyde og bredde, og det er nesten som en egen by inne her. Det er flere basseng og restauranter her, samt en butikk, flere cafèer, tennisbaner, treningsrom, spa, barer og alt man egentlig kan tenke seg! Frokosten kommer til å bli veldig savnet for det er så godt utvalg at det er umulig å bestemme seg for hva man skal spise. Det sikkert 20 forskjellige brødtyper, masse frokostblandinger, varmretter, pannekaker, vafler, alt pålegg man kan tenke seg, masse forskjellig drikke, frukt, salatbar og masse mer. Kommer virkelig til å savne skikkelig luksus, men vi kommer nok til å få det veldig fint på de andre stedene vi skal også! Her er rommet vi har bodd på:

1

Hotellet ligger på Legian beach, så vi leide oss surfebrett her en dag. Gøy, men ikke så velykket fordi de ikke hadde samme type som vi hadde brukt på surfeskolen, og da ble det plutselig litt mer vanskelig å surfe igjen. Satser på å finne riktig brett-type neste gang!

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

GOPR27271

DCIM101GOPRO

Ellers har vi som regel gått eller tatt taxi inn til Kuta og spist ute på restaurant (veeldig dyrt å spise på hotellet her). Tittet litt i butikker også, men prøver å drøye shoppingen til vi kommer til USA. Stranden utenfor hotellet strekker seg helt inn til byen så det er veldig koselig å tusle langs den om kvelden, og har hørt at det skal være veldig fin solnedgang her, men har vært overskyet alle kveldene så den har vi ikke fått med oss.

GOPR28571

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

2 kommentarer om “Late dager på Bali

  1. RitaK sier:

    Dere er noen skikkelige «luksusdyr», ikke så vanskelig å kose seg på en sånn gedigen plass vil jeg tro… God tur videre til Australia 🙂 Klem fra mamma som skal reise helt til Moss og heie på hockeygutta våre i helga!!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s