Brisbane

Plutselig har det gått altfor lenge siden sist blogginnlegg, men vi har ikke hatt nett på rommet på de stedene vi har bodd hittil, men nå blir det endelig litt blogging! Vi har allerede vært i Australia i 12 dager, og vi stortrives.

De to første dagene her var vi i Brisbane. Den første dagen var vi så trøtte etter en natt med fly og veldig lite søvn så vi måtte ha en liten powernap når vi kom fram til hotellet. Utpå formiddagen gikk vi oss en tur i den botaniske hagen, som var naboen til hotellet, hvor det var masse forskjellige ville dyr. Vi så blant annet store øgler, ål, masse rare fugler (har ikke peiling på navn) flaggermus og possum (apekatt lignende dyr). Vi gikk også langs elven i et veldig fint område som heter Southbank Parklands. Der er det masse restauranter, parker, teatre, stort pariserhjul og en sandstrand som de har laget til midt i byen som ser helt ekte ut!

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Den andre dagen i Brisbane dro vi til et Koala-reservat hvor vi fikk hilse på både koala og kenguru. De hadde også en del andre dyr som krokodiller, dingo, platypus osv. Vi koste oss veldig begge to: Hanne som hilste og koste på alle dyr hun kunne finne mens Sondre koste seg på avstand bak kameraet.

IMG_8622

IMG_4785

IMG_8633

IMG_8654

IMG_8721

IMG_8752

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

På surfeskolen på Bali var det fire jenter fra Gjøvik som var der uken før oss, som vi møtte den dagen de dro og vi kom. Hun ene er nabo og barndomsvenn av Hanne, så morsomt at man møtes så langt vekk fra hjemme. De skulle også til Australia, og plutselig fikk vi melding av de om vi skulle møtes i Brisbane fordi de skulle dit også! Så da ble det en koselig middag ute på restaurant med de på søndagskvelden.

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Vi blogges igjen snart, vi har masse å skrive om fra Australia 🙂

3 kommentarer om “Brisbane

 1. RitaK sier:

  Ser eventyrlig flott ut 🙂 Også blir jeg jo litt misunnelig på det Koalabjørn bildet, Hanne 🙂 Koslig med alle de morsomme dyra der nede! Kos dere videre, klem fra mamma og Tassegullet ❤

  Liker

 2. Berit sier:

  Ser man det! Man vet aldri når man møter «totninger» på andre sida av jorda 🙂 Kristiane sa at dere hadde møttes på Bali ja 🙂 Kjempekoselig å få et innblikk i turen deres – følger med 🙂
  Kos dere videre!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s