Noosa

Planene var å kjøre sørover fra Brisbane til Sydney, men siden vi fant ut at vi hadde noen dager til overs satte vi oss i bilen og kjørte to timer nord for Brisbane, til Noosa. Her hadde vi ikke bestilt noe på forhånd så Hanne fant noe på hotels.com på veien opp dit, og vi var så heldige med det vi fikk bestilt! Vi hadde ikke noe store forventninger, men igjen fikk vi den store fine ferieleiligheten. Så deilig å ha eget kjøkken så man kan lage den maten man selv har lyst på 🙂

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Utrolig hvor liten verden noen ganger kan føles som, for gjett hvem som var i Noosa samtidig som oss? Gjøvikjentene! De kom til leiligheten våres på middag, så det ble en veldig koselig kveld. Utrolig morsomt at vi har møttes tre ganger på turen.

DCIM101GOPRO

Noosa hadde en veldig fin nasjonalpark langs havet, så vi bestemte oss for å gå en rute på 7 km. Det var masse fine utsiktsplasser utover havet og strendene, vi så til og med delfiner som svømte rett ved oss!

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

På bildet under var vi så fornøyde fordi vi akkurat hadde sett definer fra der vi satt, men så plutselig begynte det å sprutregne! Det var ikke lite regn heller, og ingen steder å gjemme seg under, så vi ble nødt til å gå/løpe tilbake til bilen i sprutende regn i 3,5 km. Det var så mye regn at stiene ble til små fosser, og alt var gjennomvått. Det gikk fint med oss, men verre var det med alt utstyret vi hadde tatt med oss på turen! Vi hadde ikke forutsett at det skulle bli så dårlig vær når vi dro for da var det sol. Det samlet seg opp små vanndammer inne i sekkene våre, enda vi hadde dem mot magen og prøvde å beskytte dem så godt som mulig mens vi fortet oss tilbake. Vi hadde med oss to iphoner, speilreflekskamera med to linser, gopro og tilbehør til alt, så dette var utrolig kjipt. Vi stoppet innom matbutikken og fikk kjøpt en stooor pose med ris. Vi la alt av utstyret i en diger bolle med risen rundt, og i løpet av et par dager klarte den heldigvis å tørke opp det meste av utstyret. Gopro-batteriet og Sondre sin iphone ble helt ødelagt, men etter noen dager uten har han nå fått kjøpt seg en ny iPhone 6.

DCIM101GOPRO

Til tross for at vi var litt uheldige med gåturen vår, koste vi oss veldig i Noosa, leiligheten lå så fint til og det var et veldig koselig lite sted!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s