Byron Bay & Newcastle

De fem dagene vi hadde til overs mellom Noosa og Sydney brukte vi i Byron Bay og Newcastle. Mye av disse dagene gikk til kjøring. Vi hadde også en overnatting i Port Macquarie, for å slippe å få en veeeldig lang biltur.

I Byron Bay hadde vi leid oss en liten campinghytte på campingplass, så der sparte vi inn litt på budsjettet. Byron Bay var et veldig lite sted hvor det var mye ungdommer og backpackere. Vi synes høydepunktet der var å stå opp tidlig og se soloppgangen fra Australias østligste punkt. Veldig fint, men vi var litt uheldige fordi det var helt blå himmel, men akkurat foran sola var det noen skyer.

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

IMG_9117

IMG_9129

DCIM101GOPRO

IMG_9132

Vi besøkte også Tropical Fruit World som er en fruktplantasje hvor turister kan komme å se. Vi fikk omvisning i en traktor med vogn bak som vi satt i. Vi fikk smake på en del forskjellig frukt rett fra trærne, og da vi kom tilbake fra omvisningen var det også fruktsmaking på kjøkkenet. Masse forskjellig frukt vi aldri hadde hørt om, men som smakte veldig godt!

IMG_9143

IMG_9136

IMG_9142

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Newcastle var en litt større by igjen, iforhold til både Noosa, Byron Bay og Port Macquarie. Her hadde vi vår første og eneste dag på stranda i Australia, noe som er litt dumt siden det er helt perfekte strender overalt her. Men vi har hatt så mye å gjøre her at vi ikke har hatt lyst til å prioritere det.

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Tidlig lørdag morgen reiste vi inn til Sydney for å levere leiebilen våres. Vi har vært veldig fornøyd med den, liten og søt, men utrolig god plass inni den! Til og med Sondre som er så lang synes den virket stor til å være en småbil.

En kommentar om “Byron Bay & Newcastle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s