HAWAII

De første seks dagene våre i USA var vi på Hawaii på øya Oahu. Vi bodde veldig sentralt på Waikiki i Honolulu, rett ved hovedgaten og den kjente stranden Waikiki beach.

Vi var på stranden et par timer andre dagen, men etter så mange dager på Fiji var vi ganske rastløse, og var egentlig lei nesten før vi hadde lagt oss ned på stranden så det endte opp med litt shopping istedet.

IMG_5155

DCIM101GOPRO

IMG_9481

IMG_5190

En av dagene booket vi en guidet tur rundt øya med minibuss, noe som var veldig kjekt siden vi ikke hadde leiebil der og da fikk sett masse på kort tid! Vi var veldig uheldige med været denne dagen siden det regnet og var veldig grått. Vi fikk sett mange fine strender på nordsiden, samt flere kjente fjell og utsiktsplasser, spist reker på en rekefarm, snorklet og sett store skilpadder og besøkt «Dole» hvor de produserer masse ananas.

IMG_0422

DCIM101GOPRO

Noe vi måtte se når vi var på Hawaii var Pearl Harbor hvor USA ble angripet under 2. verdenskrig av Japan. Veldig spennende å være der selv om ingen av oss er spesielt interessert i krigshistorie. Vi tok båten ut til Arizona U.S.S memorial. Dette minnestedet ligger oppå den ene av de sunkne båtene fra angrepet på USA, så man kunne se ned på vraket av båten.

DCIM101GOPRO

IMG_9445

IMG_9447

IMG_9451

IMG_9460

Siden det var LPGA turnering (Ladies Professional Golf Association) mens vi var på Hawaii måtte vi jo selvfølgelig få med oss dette. Vi booket en tur hvor vi hadde «guide» som kjørte oss til og fra golfbanen (1 time hver vei med bil) og var med oss rundt på golfbanen. En veldig morsom dag hvor vi fikk se verdens beste dame-golfspillere. Utrolig hvor nærme man står ved golfspillerne når de spiller, man kan stå og se på dem helt inntil (kanskje ca. 1 meter avstand) og gå sammen med de bortover banen så lenge man ikke forstyrrer dem og bråker.

Etter turneringen fikk Hanne til og med møte selveste «Tutta». Hanne ropte «Tutta» og da skjønte hun at vi var norske, så hun kom rett bort, var veldig stas! Fikk tatt et bilde og pratet litt, men uheldigvis var Sondre i golf-butikken akkuratt da så han fikk det ikke med seg.

IMG_5176

golf

Noe som var VELDIG tilfeldig og morsomt: på fredag dro vi inn igjen på golfturnering med buss, siden det var så gøy første dagen. På bussen ser Hanne en mann som sitter å leser i avisa fra golfturneringa og forteller det til Sondre. Sondre titter raskt på avisen og sier: jammen herregud a, det er jo meg jo! Og jammen meg hadde ikke Sondre klart å lure seg med på et stort avisoppslag på Hawaii. På kvelden måtte vi løpe til nærmeste kiosk og kjøpe avis, morsomt minne!

Her er avisbildet:

20150416-0307 SPT LPGA GOLF Lotte defending champion and local golfer Michelle Wie is back to defend her title.  This is Michelle Wie driving to the green with the gallery behind her.  She finishes her second round at 5 under.  PHOTO BY DENNIS ODA.  APRIL

En kommentar om “HAWAII

  1. RitaK sier:

    Ser veldig flott ut, og jeg måtte nesten le da dere var lei å ligge på stranda, hehe er det mulig? Så artig å være på golfturnering og få møte selveste «Tutta» da 🙂 Kos dere videre 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s