LOS ANGELES

Vet det er en del som er litt forvirret når det gjelder reiseruten vår, og det forstår vi godt for vi har vært i Los Angeles to ganger. Vi hadde veldig lyst til å få med oss sluttspillet i ishockey når vi var her, men da måtte vi vært i Los Angeles i to uker. Dette ble litt lenge, så vi var i Los Angeles en uke, reiste opp til San Fransisco og Las Vegas, og reiste deretter tilbake til Los Angeles. Det ble en liten omvei, men det var veldig verdt det for å få sett hockeykampen 🙂 Vi var altså i Los Angeles både 19.4-25.4 og 30.4-02.5.

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

IMG_9539

IMG_9517

Man kan se Hollywood-skiltet veldig lite fra Walk of Fame (se på fjellet på bildet over). Skiltet er gjerdet inn, så det er umulig å komme veldig nærme, men vi ønsket å komme litt tettere og fant ut at beste måte å se det på var fra en hundepark i et nabolag. Dette var en liten «hemmelighet» for nabolaget hadde ikke veldig lyst på masse turister der, og derfor blir turistene anbefalt å reise til Griffith park hvor man ikke kommer like nærme skiltet.

IMG_0054

IMG_0072

IMG_0097

Siden vi begge er over gjennomsnittet interessert i film og generelt alt som har med media å gjøre så var det en selvfølge for oss å reise til Universal Studios Hollywood. Vi var der hele to dager for å være sikre på å få med oss alt, også kostet det kun 3$ ekstra for årskort!

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Det aller morsomste med Universal Studios er studio-turen hvor man kjører et lite tog i ca. 1 time og får se hvor filmer og tvserier blir spilt inn. Man har en guide som forteller om de forskjellige stedene og er man heldig får man se når de filmer et opptak.

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Er det noe man aldri blir for gammel for så er det Disney-land! Vi koste oss der en hel dag og hadde billett så vi kunne gå inn i begge parkene: Disney land og Disney Adventure (foresten helt syke priser, 1240 kr per person for 1 dag!).

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

IMG_9553

DCIM101GOPRO

IMG_9562

IMG_9580

IMG_0466

I Los Angeles er det helt fantastiske strender som er milevis lange og har helt perfekt sand, men siden det enda var veldig kaldt (ca. 20 grader midt på dagen) var det ikke veldig fristende å bruke dem. Vi var også litt uheldige med været denne uka siden det småregnet litt og var stort sett overskyet hver dag. Strendene blir jo så triste og grå med engang det er overskyet, men området rundt Santa Monica og Venice er veldig fint!

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

IMG_5236

IMG_9592

Dette er 4. turen for Hanne til USA siden sommeren 2011 hvor hun var på språkreise i California på skolen Whittier college. Siden vi kun bodde 5 minutter unna med bil så vi måtte innom å titte på skolen og mimre litt.

2011:

285596_10150275891297389_1870447_n

2015 (og fortsatt like glad i rosa, hehe):

IMG_5258

Hockeykampen vi var og så på var sluttspill-kamp (Stanley Cup) mellom Anaheim Ducks og Calgary Flames. Anaheim er fortsatt med i sluttspillet og har kommet langt, så det er morro siden vi var og så på kamp der! Kampen endte 6-1 til Ducks. Siden det ble storsteier var det helt syk stemning, veldig morro 😀

IMG_0523

ANAHEIM

En av kveldene i Los Angeles gikk vi ut å spiste med «Gjøvik-jentene» igjen og hadde en slags avskjedsmiddag siden de har reist hjem igjen nå. Vi har møtt de fire ganger uten at noe egentlig har vært planlagt før vi har funnet ut at vi har vært i samme by!

En av dagene var vi også på et outlet litt utenfor byen og fikk shoppet litt. Siden dollaren er så dyr nå så er det ikke så mye å spare, men litt er det jo selvfølgelig.

Beklager at vi henger så etter med bloggingen, det her er jo allerede to uker siden, men vi opplever så masse og har det så travelt hele tiden at det er vanskelig å finne tid og energi til bloggen. Men det er hvertfall bedre å henge litt etter enn å droppe det helt 🙂

2 kommentarer om “LOS ANGELES

  1. RitaK sier:

    Kjempekoslig å våkne til nytt innlegg i bloggen i dag 🙂 Denne turen må jo bare være en drømmereise fra ende til annen… Så mange flotte bilder, og så mye artig dere ser og opplever. Er litt misunnelig på den hockeykampen, men får nøye meg med å følge NYR-kampene på TV jeg da 😉 Kos dere masse fortsatt. Klem fra Tassen og mamsen

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s