San Fransisco

25 – 27 april

San Fransisco var en utrolig fin by som vi begge er enige om at er den fineste byen vi har vært i USA. Her var det koselig i alle kriker og kroker, og man kunne tusle rundt hele dagen og bare titte uten å egentlig ha noen planer. Noen deler av byen er veldig bratt og virker som det er bygd på et fjell. Her kan ikke bilene stå parkert vanlig vei, men må stå sidelengs, og fortauene har trappetrinn istedet for vanlig fortau fordi det er så bratt.

IMG_9754

IMG_9745

Det var spesielt koselig nede på brygga ved Pier 39 hvor de hadde gjort det veldig fint med masse små butikker og restauranter. Det bor også en haug med sjøløver på denne brygga! Vi hadde tenkt oss ut til Alcatraz, men alle båt-billettene ut dit var utsolgt de dagene vi var der.

IMG_9693

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

IMG_9702

DCIM101GOPRO

IMG_9718

IMG_9712

Vi måtte jo selvfølgelig få med oss Golden Gate Bridge når vi var her. Broen er kjent for å være veldig tåkete: I byen var det strålende sol og helt blå himmel, mens ved broen (10 minutter unna) var det helt overskyet med masse tåke og regn i lufta.

DCIM101GOPRO

IMG_9780

IMG_9837

IMG_0504

Vi var også en dag på Six Flags (fornøyelsespark med masse berg-og-dalbaner). Vi spiste også et etterlengtet måltid på Ikea med svenske kjøttboller, utrolig hvor godt «husmannskost» smaker etter så lenge borte.

DCIM101GOPRO

IMG_5276

En kommentar om “San Fransisco

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s