Hei fra Bali!

Nå har vi kommet oss vekk fra travle Bangkok til Bali! Vi har vært her på Bali siden fredag og har bodd i Seminyak. Dagene har gått med til å bare slappe helt av. Masse bra butikker her også så vi har tittet litt i dem. Det er jo regnsesong her nå, så været er veldig variert, men det er stort sett fint på dagen (35 grader), litt overskya også plutselig kommer det en ordentlig regnskur på kvelden. Det går heldigvis som regel fort over.

I dag har vi kommet oss til surfeskolen i Canggu, så i morgen begynner surfinga! Det blir spennende og vi gleder oss veldig!

bali1

bali2

bali3

3 kommentarer om “Hei fra Bali!

  1. Randi Kjølvang sier:

    Hallo Hanne og Sondre😄Ser så deilig ut, og måtte sitte i skjem for solvarmen, og jammen er døkk brune blitt. Men kanskje døkk ønsker døkk en snøball innimellom💭 Ha det fint i bølgene da🐬🐬🐬 klem fra meg.

    Liker

  2. Toril Djupdal sier:

    Hei globefjottene fra Toten. Dere er tøffe syns jeg men så blir det en opplevelse flor livet!! Veldig moro å følge dere, skriver levende og flott:-).Ingen sak å være med på reisa! Lyķke til videre og kos dere:-). Klem fra gamletanta i Væłlers.Den andre gamle hilser

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s