FIJI

Påsken i år feiret vi på en ganske ålreit måte. Selv om vi er veldig glad i hytte, ski og kvikklunsj var det veldig greit å tilbringe påsken på Fiji!

Fiji er et sted vi egentlig ikke hadde hørt om før vi begynte å søke litt rundt på hvor vi ville reise, og fant ut at dette var et ganske vanlig sted å reise innom mellom Australia og USA. Et lite paradis med hyggelig befolkning og utrolig vakker natur.

Vi ble fortalt at vi var utrolig heldige med været for det var regnsesong og egentlig spådd en del regn, men vi hadde masse sol og litt overskyet, men det var egentlig bare deilig i varmen. Dagene gikk for det meste til å bade, spise, slappe av i sola, sove og til litt golfspilling. Sondre fikk startet golfsesongen her og spilte et par runder.

Først så var vi sju netter på en liten øy som het Malolo Lailai og deretter var vi et par dager på en større øy ved flyplassen. Vi likte Fiji veldig godt, men siden vi har blitt vandt til at det skjer så mye hele tiden, ble det nesten litt for rolig for oss, så det var også utrolig deilig å reise videre!

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

IMG_0385

DCIM101GOPRO

IMG_5091

IMG_5092

IMG_5107

IMG_5147

Litt snaps fra Fiji:
fiji

En kommentar om “FIJI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s